یکی از مهمترین و شاید بهترین اتفاقی که می تواند در زندگی هر پسر و دختری بیفتد پدیده ازدواج است. در واقع ، در طی این رویداد ، هر فرد با نیمه گمشده رشد می کند و به زندگی خود ادامه می دهد. طبق روایات و آداب ایرانی ، پدیده ازدواج در مراسمی به نام مراسم عروسی رخ می دهد. مراسمی که مهمترین جشن زندگی هر انسانی است. البته این تعطیلات مهم می تواند برای عروس و داماد نیز استرس زا باشد. هزاران شغل و فعالیت وجود دارد که باید از زمان ازدواج تا زمان ازدواج انجام شود. این حجم کار منجر به هیجان و تنش در همسران می شود.
تنها چیزی که می تواند در این زمینه بسیار مفید باشد برنامه ریزی منظم و دقیق است. این برنامه به طور دقیق به عروس و داماد یادآوری می کند که در هر مرحله چه کاری باید انجام دهند. البته اگر این برنامه توسط یک یا چند متخصص در زمینه تشریفات عروسی تهیه شود ، از قابلیت و اطمینان بیشتری برخوردار است. ما تمام کارهایی را که باید قبل از عروسی انجام دهید در اینجا ذکر کرده ایم و آنها را برای هر فعالیت زمان بندی می کنیم.
تقویم عروسی خود را ایجاد کنید
از روزی که تصمیم دارید عروسی خود را ترتیب دهید ، باید تقویم عروسی خود را ایجاد کنید. این جدول یک برنامه دقیق برای هر کار است. شاید بتوان آن را چک لیست عروسی نیز نامید. این چک لیست را در کنار هر کاری که انجام می دهید تهیه و بررسی کنید.
شما باید حداقل پنج تا شش ماه قبل از عروسی تاریخ دقیق خود را تعیین کنید. تمام فعالیت های زیر باید در یک بازه زمانی مشابه انجام شوند:
تاریخ دقیق ازدواج:
برای تعیین تاریخ عروسی خود باید عواملی مانند تعطیلات ، ساعات کار ، روزهای عزاداری و جشن و همچنین شرایط میهمانان دور را در نظر بگیرید. البته ناگفته نماند که شما باید تاریخ مورد نیاز را با والدین درجه یک که به طور قطع باید در مهمانی شما حضور داشته باشند در میان بگذارید تا نظر آنها را نیز جلب کنید.
هزینه های عروسی:
عروسی گران خواهد بود و گاهی هزینه ها بیشتر از حد انتظار است. بنابراین ، بهتر است شروع به بررسی دقیق بودجه عروسی خود و البته با در نظر گرفتن درصد خطا کنید.
عکاسی و ضبط فیلم:
اولین کار این است که به یک استودیوی مناسب بروید ، زیرا در اکثر موارد شرکت فیلم سازی می تواند باغ یا اتاق هایی را که در آن کار می کنید به شما معرفی کند. داشتن یک فیلم و عکس از رویداد خود از لحظه ای به لحظه دیگر بسیار مهم است. بنابراین در انتخاب آتلیه بسیار مراقب باشید. مطمئن شوید که به کارهای قبلی استودیو نگاه می کنید و از تجربیات دیگران استفاده می کنید.
باغ یا اتاق:
ظرفیت ، دکوراسیون ، مهمان نوازی ، نگرش کارکنان ، موقعیت پارک یا مکانی که برای عروسی در نظر گرفته اید از اهمیت بسیاری برخوردار است. انتخاب مکان عروسی نیز کاری است که می توانید از تجربه دیگران برای آن بهره مند شوید.
موسیقی:
هر خانواده با توجه به سلیقه ، فرهنگ و مذهب خود موسیقی و فعالیت هایی را برای عروسی انتخاب می کند. سعی کنید این سوال را به یاد داشته باشید که گروه چقدر این سوال را دوست دارد ، تا خدای ناکرده از طرف اعضای مختلف خانواده مزاحمت و مشکلی پیش نیاید. حتی می توانید موسیقی انتخابی خود را به مدیر موسیقی اتاق بدهید.
آرایشگاه و سالن:
همه می دانند کسی که در عروسی می درخشد عروس است و بس. بنابراین آرایش و آرایش شما به عنوان عروس بسیار مهم است. در این زمینه مراقب باشید که بیش از حد امروز را دنبال نکنید. خصوصاً شرایط عجیب و خاص. زیرا بعد از گذشت این همه سال که او فیلم ها و تصاویرش را می بیند ، شما ممکن است از داشتن چهره های عجیب و غریب یا پوشیدن لباس های خاص و غیر معمول راضی نباشید. بنابراین در انتخاب لباس عروس و دوخت لباس عروس سازنده مناسب این دو نکته را فراموش نکنید و فراموش نکنید که زیبایی همیشه ساده است. البته ناگفته نماند که کت و شلوار آرایشگاه و داماد نباید به آخرین لحظه موکول شود. مخصوصاً اگر لباس باید توسط خیاطی دوخته شود. حتماً چندین بار به پرو سفر کنید تا سایز را تغییر ندهید.
وبلاگ عمومی چکش طلایی عروسی ,دقیق ,انجام ,عروس ,البته ,ازدواج ,ناگفته نماند ,البته ناگفته ,مراقب باشید ,برای عروسی ,فراموش نکنید ,البته ناگفته نماند منبع
درباره این سایت